Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK)

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU'dan Ezine Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, 16 Şubat 2017 Perşembe günü Ezine Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN'den okulun gelişimi ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, 16 Şubat 2017 Perşembe günü Ezine Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek Meslek Yüksekokulunun gelişimi ve sorunları hakkında okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN'den bilgi aldı.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN, "akademik çabalarının yanısıra yüksekokulun çevre düzenlemesiyle ilgili olarak da çaba sarfettiklerini; fidan dikimi ve çimleme çalışmaları konusunda Üniversitemiz ve Ezine Belediyesi'nin desteklerinin değerli olduğunu" ifade etti. Diğer taraftan "sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler yoluyla öğrencilerin ders dışı etkinlikleriyle buluşmasını sağlamak için özel çaba harcadıklarını" söyleyen Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN, son olarak okulun fiziksel ve akademik ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.