Yenice Meslek Yüksekokulu'nda Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Yenice Meslek Yüksekokulu A ve B blok dış cephe kaplamaları tamamlanarak dış cepheler görsel olarak daha estetik bir görünüme kavuşturuldu. Her iki bloğun estetik görünüme yapılan katkının yanısıra ısı tasarrufu da sağlayarak ekonomik fayda elde edilecektir. Dış cephede yapılan bu çalışmaların yanısıra bina içi duvarlar da boyanmış, sınıf ve koridorlar daha aydınlık bir ortam oluşturulmaya çalışılmıştır.

Çalışmalar esnasında okul içinde ve dışında tadilat ve onarım yapılarak arızalar giderilmiş, yeni atölyeler, sınıf ve öğretim elemanları çalışma odaları yapılmıştır. Varolan akademik ve idari personel çalışma odalarının alt yapı kapasitesi artırılmıştır. Yine öğrenci kapasitesinin artırılması için sınıf, atölye vb. eğitim öğretim için gerekli alt yapı tamamlanmıştır.