Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü toplantısı Gökçeada Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı Gökçeada Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülay Keskin’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof. Dr. Dinçay Köksal, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ile Meslek Yüksekokul Müdürleri katıldı.

ÇOMÜ’ de Meslek Yüksekokullarının 2023 yılındaki durumunun değerlendirildiği toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.