Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK)

Çorlu MYO'ya Ziyaret

Üniversitemiz MYO öğrencilerinin istihdamına yönelik çalışmalar kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekoklu'na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU ve Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ tarafından, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları öğrencilerimizin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile benzeri eğitimi uygulayan Tekirdağ  Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu'na bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyareti kapsamında Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuray Olcay IŞIK ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gürkan MUTLU tarafından İşyeri Uygulama Eğitimi eğitim modeli hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Çorlu MYO derslik ve laboratuvarlarında da incelemelerde bulunuldu.

Oldukça yaralı geçen ziyaret sonrasında, 2+2 ya da 3+1 eğitim modelinin üniversitesmiz MYO'larında da uygulanabilmesi için çalışmalara başlanıldı.