Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK)

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU ÇSBMYO ve ÇTBMYO İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu.

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (ÇSBMYO) ve Çanakkale Teknik Bİlimler Meslek Yüksekokulu (ÇTBMYO) inşaatlarında incelemelerde bulundu. MEYOK Koordinatör Yolcu, ÇTBMYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, ÇSBMYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez ve Öğr. Gör. Ayhan Sarıyıldız, ÇTBMYO İnşaat Bölümü Başkan Vekili Öğr. Gör. Ferruh Altınsoy ve ÇSBMYO Sekreteri Tuncay Yılmaz'ın hazır bulunduğu inceleme gezisinde, her iki Meslek Yüksekokulumuz inşaatının son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Derslik, laboratuvar ve atölyelerle ilgili ğitim-öğretim için gerekli olan alt yapıya ilişkin çalışmalarda son aşamaya gelindiği gözlenen incelemede, çevre düzenlemeleri ve istinat duvarlarının yapım çalışmaları sürdürülmektedir. Her iki Meslek Yüksekokulumuz binalarına yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce taşınılacak şekilde çalışmaların devam ettiği ve okul binaları ile Terzioğlu Yerleşkesi arasında bağlantıyı sağlayacak yol çalışmalarının ise hızla sürdürüldüğü gözlemlendi.