Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK)

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU'dan Ayvacık Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret.

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU Ayvacık Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, 16 Şubat 2017 Perşembe Günü Ayvacık Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

Ayvacık Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Selçuk İPEK'i makamında ziyaret eden Koordinatörümüz, halen hizmet veren bina ile yapımı devam eden yeni hizmet binası hakkında fikir alışverişinde bulundu. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına yetiştirilmeye çalışılan yeni hizmet binasının, akademik ve fiziksel ihtiyaçları karşılaması yanı sıra, sosyal ve sportif yönden de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir bina olacağını ifade eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selçuk İPEK, duyulan ihtiyaçlar ve sorunlar hakkındaki düşüncelerini ve çözüm önerilerini Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU'ya iletti.